Aditiv pentru combustibil: MPM Complete Petrol System Cleaner: o necesitate

Ce face MPM Complete Petrol System Cleaner?

Tot mai multe motoare moderne pe benzină (cu turbocompresie) sunt echipate cu un sistem cu injecţie directă a combustibilului. Un astfel de sistem furnizează energie în timp ce îndeplinește simultan cerinţe de mediu din ce în ce mai stricte.
afb-2-injectoren.png Cu toate acestea, aceste sisteme de injecţie de combustibil de înaltă calitate sunt sensibile la contaminare, ceea ce poate provoca defecţiuni și avarii. Injectoarele de combustibil ale unui motor modern pe benzină au mici deschideri de injecţie și sunt situate direct în camera de ardere. Aici, aceste injectoare sunt expuse la temperaturi și presiuni foarte ridicate. Când un motor este oprit, mereu rămâne puţin combustibil în injectoare. Aceste reziduuri de combustibil sunt „carbonizate” de căldura rămasă în jurul camerei de ardere, lăsând puţină depunere pe injector. Acest proces se repetă la fiecare pornire și oprire a motorului. Această contaminare treptată înfundă micile deschideri de injecţie ale injectoarelor și creează un model neregulat de injecţie de combustibil.

Această neregularitate în injecţia de combustibil este cea care provoacă defecţiuni sau daune, precum ralanti, pornire necorespunzătoare, consum crescut de combustibil, pierdere de putere și chiar efectul extrem de nedorit numit LSPI.

zuiger-lspi-02.png
Piston deteriorat de LSPI


Acumularea depunerilor se repetă de fiecare dată când motorul este oprit. Și, la mașinile moderne cu sistem stopstart, acest lucru este foarte frecvent!

Un proces similar are loc în cazul motoarelor pe benzină cu injecţie indirectă, dar, în acest caz, sunt contaminate mai ales supapele de admisie. În timp, această contaminare va provoca, de asemenea, disfuncţionalităţi, deoarece împiedică arderea optimă.

Adăugarea la combustibil MPM Complete Petrol System Cleaner curăţă injectoarele sau supapele de admisie contaminate. Efectul de curăţare apare atunci când tratamentul intră în contact cu injectorul sau supapa de admisie, dar prezenţa sa asigură, de asemenea, că aceste părţi rămân curate. Marele avantaj este că, atunci când motorul este oprit, produsul de curăţare existent asigură în permanenţă și imediat menţinerea curată a injectorului sau supapei.

Pe lângă curăţarea și menţinerea curată a injectoarelor și/ sau supapelor de admisie, utilizarea MPM Complete Petrol System Cleaner previne și coroziunea sistemului de alimentare cu combustibil.

Protecție împotriva coroziunii

MPM Complete Petrol System Cleaner conţine, de asemenea, ceea ce se numește „inhibitor de coroziune”. Această componentă protejează părţile metalice împotriva coroziunii prin formarea unui strat protector între metale și combustibil. Acest strat protector împotriva coroziunii oferă un avantaj enorm, mai ales atunci când este utilizat combustibil modern E10, care, din păcate, crește coroziunea diferitelor metale.

Proprietățile produsului:

  • Îndepărtează contaminarea de la injectoarele de combustibil și/sau de la supapele de admisie, precum și de la camera de ardere și le păstrează curate.
  • Asigură recuperarea puterii
  • Reduce consumul de combustibil
  • Ajută la prevenirea LSPI
  • Ajută la prevenirea coroziunii sistemului de alimentare cu combustibil
  • Previne funcţionarea neregulată a motorului
  • Reduce emisiile dăunătoare

MPM Complete Petrol System Cleaner poate fi utilizat la toate motoarele pe benzină în 4 timpi ce echipează mașini, motociclete, bărci și mașini pentru grădinărit și întreţinerea spaţiilor verzi cu sau fără catalizator. Dozaj: 1x 250 ml pentru mașinile cu o capacitate a rezervorului de combustibil de 40-60 l. Adăugaţi în combustibil la fiecare lucrare de service din atelier și o dată la 2.000 km de către client. De preferinţă, turnaţi în rezervorul de combustibil chiar înainte de realimentare.

AD01000_AD01250.png
Nr. art .: AD01250

Pentru întrebări:
Contactați asistența tehnică MPM

Rezumat:

Tot mai multe motoare moderne pe benzină (cu turbocompresie) sunt echipate cu un sistem cu injecţie directă a combustibilului. Injectoarele acestor sisteme sunt foarte sensibile la contaminare atunci când sunt utilizaţi combustibilii moderni de astăzi, cu toate consecinţele asociate. Utilizarea MPM Complete Petrol System Cleaner este o modalitate simplă și foarte eficientă de a îndepărta și preveni contaminarea și coroziunea în sistemul de alimentare cu combustibil, evitând astfel disfuncţionalităţile și deteriorările.

Sfaturi pentru atelier:
  • Injectoarele contaminate pot fi cauza tuturor tipurilor de defecţiuni, cum ar fi ralanti sau pornire necorespunzătoare, emisii crescute, consum crescut de combustibil și pierdere de putere.
  • Injecţia suboptimă de combustibil poate provoca „LSPI” (preaprindere la viteză redusă).
  • Deteriorări grave ale motorului, precum deteriorarea pistoanelor, pot fi rezultatul LSPI cauzat de contaminarea injectoarelor.
  • Funcţionarea necorespunzătoare a catalizatoarele se poate datora injectoarelor care funcţionează necorespunzător.
  • Motoarele cu un sistem „stop-start” sunt susceptibile la contaminarea accelerată a injectoarelor.
  • Pentru a preveni deteriorarea sau defecţiunea, adăugaţi MPM Complete Petrol System Cleaner la combustibil la fiecare lucrare de service.
  • Recomandaţi clientului să utilizeze MPM Complete Petrol System Cleaner după fiecare 2.000 km, adăugându-l în combustibil, de preferinţă chiar înainte de realimentare.
OEM News
MPM OEM Newsletter #12 - CS · 610,69 KB
MPM OEM Newsletter #12 - DE · 647,07 KB
MPM OEM Newsletter #12 - EL · 705,4 KB
MPM OEM Newsletter #12 - EN · 648,12 KB
MPM OEM Newsletter #12 - FR · 663,72 KB
MPM OEM Newsletter #12 - HU · 658,19 KB
MPM OEM Newsletter #12 - IT · 645,33 KB
MPM OEM Newsletter #12 - NL · 667,2 KB
MPM OEM Newsletter #12 - PL · 676,96 KB
MPM OEM Newsletter #12 - RO · 741,54 KB
MPM OEM Newsletter #12 - SK · 811,44 KB
MPM OEM Newsletter #12 - SR · 658,41 KB
MPM OEM Newsletter #12 - SV · 634,35 KB
MPM OEM Newsletter #12 - UK · 632,87 KB

Noutăți MPM

MPM Sports

Mergeți la MPM Sports
Închidere