Despre MPM Oil

BUN VENIT LA COMPANIA INTERNAȚIONALĂ PRODUCĂTOARE DE ULEIURI MPM. VĂ MULȚUMIM CĂ FACEȚI PARTE DIN LUMEA NOASTRĂ DEDICATĂ LUBRIFIANȚILOR ȘI LICHIDELOR SPECIALIZATE.

DESPRE NOI

MPM a fost înființată în Țările de Jos și a rămas un adevărat specialist în lubrifianți și lichide specializate timp de peste 25 de ani. Încă din acel moment, am pornit într-o călătorie minunată de dezvoltare și excelență împreună cu clienții, furnizorii și personalul nostru pe plan mondial. De la bun la început, obiectivul nostru a fost să fim cel mai complet furnizor de lubrifianți și lichide specializate pentru flotele moderne de mașini din întreaga lume cu produse aprobate OEM. Astăzi, suntem mândri că am îndeplinit această provocare. Compania noastră este activă în peste de 50 de țări, cu o gamă unică de produse aprobate OEM, alcătuită din peste 350 de lubrifianți diferiți și lichide specializate.

VIZIUNEA ȘI STRATEGIA NOASTRE

În 1990, am anticipat necesitatea în creștere pentru un portofoliu mult mai diversificat și specializat de lubrifianți și lichide pentru autovehicule, camioane și vehicule grele. Prin comparație, în 1995 erau necesare mai puțin de 10 produse diferite pentru a respecta specificațiile obligatorii ale producătorilor de automobile. Astăzi, producătorii de automobile necesită aproape 100 de produse obligatorii diferite pentru a ține pasul cu complexitatea în continuă creștere a motoarelor și a întruni cerințele referitoare la economia de energie, mediu și, desigur, pentru maximizarea performanțelor motorului.

Obiectivul de afaceri MPM este transparent: să răspundă pe deplin nevoii în continuă creștere a pieței de lubrifianți și lichide pentru flotele mondiale de mașini moderne, doar cu produse obligatorii și aprobate OEM. Strategia noastră este de a ne concentra asupra satisfacerii cererii în continuă creștere din partea industriei auto mondiale.

MODALITATEA NOASTRĂ DE A VĂ OFERI VALOARE

Punem întotdeauna clientul pe primul loc - în mintea și inima noastră. Oferim o gamă de produse care acoperă peste 99% dintre lubrifianții și lichidele specializate necesare pentru întreținerea flotelor auto din întreaga lume. Furnizăm doar produse obligatorii și aprobate OEM. Oferim cel mai bun service online și asistență tehnică personală la nivel mondial. Ne desfășurăm activitatea din unitățile specializate de înaltă tehnologie aflate într-o zonă centrală dintre Antwerp și Rotterdam pentru transport ușor și economic pe plan global. Avem o gândire globală, dar acționăm ca antreprenori locali.

VĂ RUGĂM SĂ FIȚI ALĂTURI DE NOI ÎN EXPERIENȚA MPM.

Închidere