Aditiv combustibil: Tratament complet pentru sistem diesel MPM

Aditiv combustibil: MPM Sistem complet de tratare a motorinei, un produs dovedit care se curăță perfect și menține sisteme de combustibil diesel.

Ce face tratamentul complet pentru sistemul diesel MPM?

Tratamentul complet pentru sistemul diesel MPM este de neegalat în ceea ce privește menținerea curată a injectoarelor diesel și eliminarea depozitelor deja formate. Motoarele moderne din zilele noastre, cu sisteme de injecție cu rampă comună, sunt mai sensibile la depozitele din motor și injectoare. Injectoarele murdare reduc fluxul de motorină și duc la modele defectuoase de injecție. Acest lucru duce la o putere mai mică a motorului, un consum mai mare de combustibil, probleme de ungere, depozite nedorite și o creștere a emisiilor de noxe dăunătoare, printre alte probleme. Testele independente au demonstrat proprietățile excepționale ale tratamentului complet pentru sistemul diesel MPM, pentru sistemele de curățare și menținerea acestora curate, chiar și pentru combustibili cu o componentă bio suplimentară de până la 10% (în Olanda, bio-componenta diesel B7 este în prezent de 7%).

Performanțe de curățare:

Un test standardizat internațional (CEC F-98-08 [DW-10]: Injecția directă, Test de cocsificare duză motor diesel cu injectie common-rail) a arătat că tratamentul complet al sistemului diesel MPM curăță injectoarele contaminate, astfel încât să pară noi!

Puterea motorului la 4.000 rpm
/assets/b9465e3d-4fee-4a4f-bb75-91b6965c2cae.png
Fotografie macro:Injector înainte de adăugarea produsului de curățare
Fotografie macro:Injector după adăugarea unui produs de curățare
Orele de funcționare ale motorului
  • Cu produs de curățare pentru tratamentul complet pentru sistem diesel MPM
  • Fără produs de curățare pentru tratamentul complet pentru sistem diesel MPM

Reducerea consumului de combustibil:

Testele pe teren efectuate cu autovehicule diesel folosind tratamentul complet pentru sistem diesel MPM, au arătat o scădere a consumului de combustibil și o creștere a puterii.

/assets/188aaf27-314b-4af2-a83f-2d78f1b31c35.png
Economisind combustibil Puterea motorului


Injectoare curate:

Pe lângă curățarea injectoarelor contaminate, tratamentul complet pentru sistemul diesel MPM menține și injectoarele curate. Practic, acest lucru înseamnă că nu se formează depozite noi în canalele foarte înguste ale injectoarelor.

În multe țări, este obligatoriu să adăugați o componentă bio la combustibilul diesel modern. Procentul adăugat a crescut constant în ultimii ani. În Olanda, aceste componente bio sunt adesea obținute din ulei de gătit reciclat și, din moment ce procentul necesar a crescut, a fost observată o creștere clară a nivelului de contaminare și/sau al depunerilor pe injectoare. Acest lucru provoacă diverse probleme. Adăugarea tratamentului complet pentru sistemul diesel MPM la motorina care are o componentă bio într-un procent de până la 10% împiedică formarea depozitelor.

Protecția împotriva coroziunii:

Tratamentul complet pentru sistem diesel MPM conține un inhibitor de coroziune. Această componentă de inhibare protejează părțile metalice din sistemul de combustibil împotriva coroziunii prin formarea unui strat protector, care acționează ca o barieră între combustibil și părțile metalice.

/assets/576bdebd-4e26-4622-bf98-a1e8d4500a2b.png
Cu tratamentul complet pentru sistem diesel MPM

/assets/c3fcc8c4-44de-467e-a7d1-e5147a7d81a0.png
Fără tratamentul complet pentru sistem diesel MPM

Pentru ce motoare diesel este potrivit tratamentul?

Tratamentul complet pentru sisteme diesel MPM poate fi utilizat în toate tipurile de sisteme de injecție diesel, inclusiv în sistemele cu rampă înaltă.

Pentru întrebări:
Contactați asistența tehnică MPM

Pe scurt:

Motoarele diesel moderne sunt sensibile când vine vorba de calitatea combustibilului pe care îl consumă. Utilizarea obișnuită a arătat că adăugarea unei bio-componente la motorină - o practică obligatorie în majoritatea țărilor, în prezent - afectează calitatea combustibilului și pune în pericol sistemul de injecție de combustibil. Este foarte important ca injectoarele să rămână curate pentru a maximiza eficiența arderii combustibilului. Injectoarele murdare sunt cauza multor probleme, cum ar fi formarea de depozite („cocs”), probleme de ungere și emisii inutile de produse dăunătoare. Pe lângă păstrarea injectoarelor curate, este important să preveniți coroziunea în sistemul de combustibil. Adăugarea tratamentului complet pentru sistemul diesel MPM în motorină, la fiecare întreținere, previne contaminarea inutilă a injectoarelor și coroziunea întregului sistem de combustibil, limitând daunele.

Sfaturi pentru atelier:
  • Combustibilul modern diesel (bio și altfel) pune sistemul de combustibil la un risc mai mare de contaminare și daune, injectoarele fiind deosebit de vulnerabile.
  • Injectoarele de combustibil murdare sau care nu funcționează corect pot cauza tot felul de probleme, cum ar fi:
ralanti necorespunzător, defectarea unui cilindru, pornire lentă, emisii mai mari și avarii grave ale motorului, cum ar fi topirea pistoanelor. Pentru a evita aceste probleme și avarii, adăugați tratamentul complet pentru sistem diesel MPM în combustibilul dvs. diesel, la fiecare întreținere.
OEM News
MPM OEM Newsletter #11 - CS · 868,21 KB
MPM OEM Newsletter #11 - DE · 858,84 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EL · 942,02 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EN · 835,52 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EN-UK · 851,75 KB
MPM OEM Newsletter #11 - FR · 845,79 KB
MPM OEM Newsletter #11 - HU · 1,03 MB
MPM OEM Newsletter #11 - IT · 846,08 KB
MPM OEM Newsletter #11 - NL · 842,35 KB
MPM OEM Newsletter #11 - PL · 889 KB
MPM OEM Newsletter #11 - RO · 869,88 KB
MPM OEM Newsletter #11 - SK · 869,26 KB
MPM OEM Newsletter #11 - SR · 1,02 MB
MPM OEM Newsletter #11 - UK · 1.013,8 KB

Noutăți MPM

MPM Sports

Mergeți la MPM Sports
Închidere